O Nas

Kdo smo?

V podjetju KOVINOTEH, Janez Dolinar s.p., se ukvarjamo z izdelavo ročno izdelanega unikatnega pohištva in unikatnih, ročno izdelanih kovinskih skulptur. Prilagodimo se željam in potrebam slehernega kupca. V vsak ročno izdelan izdelek vložimo ljubezen do dela unikatnih izdelkov in se trudimo izpolniti želje vsake stranke.

Kaj izdelujemo?

V podjetju KOVINOTEH, Janez Dolinar s.p., izdelujemo različne, ročno izdelane, unikatne figure in skulpture, vrtno in sobno pohištvo. Naše pohištvo bo pričaralo unikaten pridih in posebnost vsakemu prostoru ali krasilo domače dvorišče. Ravno zaradi ročne izdelave je naše pohištvo posebno, prilagojeno vašemu izbranemu okusu in željam. Za ročno izdelano pohištvo uporabljamo različne materiale, med katerimi kombiniramo kovino, les, steklo in kamen. Izdelke, po vaši želji, tudi obdelamo in s tem zagotovimo unikaten in poseben izgled, ki se prilagodi vašim željam in potrebam.

Poslanstvo in vizija

V podjetju KOVINOTEH, Janez Dolinar s.p., se trudimo, da vam lahko vedno znova ponudimo raznoliko in pestro ponudbo ročno izdelanih izdelkov, zato vsako leto svojo zbirko dopolnimo z novimi. Ker razumemo, kako pomemben je danes vidik okolice in prostora v katerem živimo, skrbimo poleg funkcionalnosti izdelkov tudi za estetski videz le teh.

V primeru, da ste zainteresirani za morebitno sodelovanje s podjetjem KOVINOTEH, Janez Dolinar s.p., bomo vedno veseli vašega klica in elektronskega sporočila.